Çocuklar Duymasın 52. bölüm full hd kesintisiz izle

Çocuklar Duymasın dizisi 52. bölümünde Haluk, ensesinden yakaladı!Çocuklar Duymasın dizisi 52. bölümünde Haluk, ensesinden yakaladı!

Çocuklar Duymasın dizisini 52. bölümü 10 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D ekranında olacak.
Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak konusu…
Reyting düşüşünü bir türlü durduramayan dizi Simay’ın Karadenizli ailesini konuya dahil etti ama bunun da pek çare olmadığı anlaşılmakta…
Tuna’nın tek taş yüzük krizi, Havuç’un sosyal medya krizi. Haluk’u sinirlendiren adam…
Dizinin 52. bölümünde yine heyecan dolu anlara şahit olacağız. İşte yeni bölümden görüntüler.
Video oynatıcı

Taş Fırın Haluk, kız isteme töreninde fotoğrafı kimin paylaştığını en sonunda bulur. Karadenizli aile ile özür dilemesi için suçluyu buluşturur. Ancak ortalık daha da karışacaktır. Öte yandan Meltem uzun ve mutlu yaşamanın sırları üzerine bir kitap okumaya başlar. Meltem yaşam biçimlerini değiştirmek için önemli kararlar alır. Meltem’in bu kararlarından sonra hem Haluk’un hem de Karadenizli ailenin hayatı alt üst olur.
Öte yandan Meltem, Sultan Hanım’ın sürekli kendisini taklit etmesinden çok rahatsızdır. Bu durumu normal karşılayan Haluk, Rıza Bey de kendisini taklit etmeye başlayınca küplere biner. Tüm bunlar yaşanırken şüpheli bir adam, Haluk ve Meltem’i gizlice takip etmeye başlar. Haluk ve Meltem’in yakın çevresini de takibe alan bu adamın kim olduğu büyük merak konusudur. Şüpheli adam gizli gizli Haluk ve Meltem’in evine, Haluk’un iş yerine gider. Çetinoğlu ailesinin etrafındaki bu tehlike nedir, şüpheli adam kimdir?

Yorumlar